Skriv för din släkt!

I handboken Skriv för din släkt! har jag samlat mina tips och råd om skrivande för släktforskare, plus en exempelsamling. Läs mer om handboken.

Skrivhandledning

I handledningen ingår:

  • Skrivhandboken Skriv för din släkt! som e-bok. (Har du redan köpt boken drar jag av den summan från priset).
  • När du skrivit på din släktberättelse skickar du din text till mig, och jag återkopplar till dig med detaljerade språkliga råd och kommentarer kring ditt skrivande och hur du kan utvecklas som skribent. Max c:a 10 000 tecken (c:a tre A4-sidor text med enkelt radavstånd). Du kan dela upp det på två gånger om det passar dig bättre.

Du kan utöka med en extra textgenomgång. Vill du därefter ha fortsatt genomgång av dina texter kan jag göra det, till ett fast pris per sida som vi kommer överens om.
All kommunikation under kursen sker via e-post.

Pris: 900 kr/790 kr (avgift inkl/exkl handbok)
Extra textgenomgång: 250 kr/sida text (c:a 3000 tecken)

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@slaktforskaren.se.

Omdömen från tidigare kursdeltagare:

”Äntligen kom jag igång att skriva om allt spännande jag hittat om min släkt! Tack Eva för allt stöd och all uppmuntran!
Margareta Roupe Wester

”Skrivarkursen är en mycket god starthjälp för att kunna göra sin historia intressant för en yngre generation.”
Valdy Svensson

”Mitt stora problem har varit, att få till en struktur på allt material, som jag samlat på mig. Det löste sig genom din handledning och goda råd. Som kursledare har du gett tydlig information och värdefulla omdömen. Din sammanfattning med praktiska tips direkt efter varje kurstillfälle har varit utmärkt.”
Ingegerd Hammarquist

”Kursen var så lärorik och jag kan sammanfatta den så här: Jag lärde mig elementära regler i konsten att skriva en krönika och fick en kickstart på mitt skrivande.
Ann Persson